HOLIDAY RESORTS Vissza a kezdőlapra

Ajándékutalványok

Ajándékozzon különleges élményt szeretteinek!

Varázslatos ajándék, hogy meglephesse azt, akit a legjobban szeret felejthetetlen Balatoni Holiday Resorts***superior pillanatokkal.

Ragadja meg a lehetőséget, hogy szerettei is megtapasztalják a Balatoni nyaralás legszebb pillanatait!

Amennyiben pontosan ismeri a megajándékozott ízlését, akkor előre összeállított élménycsomagjaink ideális választásnak bizonyulhatnak.

Ha mégis szeretne minden részletet a megajándékozottra bízni, ajánljuk figyelmébe egyedi ajándékutalványunkat az Ön által meghatározott értékben, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását teljes mértékben a megajándékozottra bízhatja.

Az utalvány értékét akár azonnal online is kifizetheti és mi rögtön elküldjük e-mailben letölthető formátumban ajándékutalványát!

már 10 000 Ft-tól
Értékutalvány

Holiday élményt ajándékba! Ajándékozni öröm! Lepje meg szeretteit, családtagjait, ismerőseit szabadon felhasználható élményutalvánnyal. Az összeget Ön határozza meg! Ajándékozzon nyári élményt a Balatoni Holiday Resorts***Superior Hotelbe.

már 179 900 Ft-tól
Családi ajándékutalvány 2+2 fő részére

2 éjszakás Nyári pezsgés az egész családnak (2 felnőtt, 2 gyermek). Csobbanjon velünk a nyárba, felhőtlen kikapcsolódás, szolgáltatások széles köre, számtalan programlehetőség várja az egész családot.

már 139 900 Ft-tól
Családi ajándékutalvány 2+1 fő részére

2 éjszakás Nyári pezsgés az egész családnak (2 felnőtt, 1 gyermek). Csobbanjon velünk a nyárba, felhőtlen kikapcsolódás, szolgáltatások széles köre, számtalan programlehetőség várja az egész családot.

már 99 900 Ft-tól
Nyári pezsgés utalvány (hétköznap)

2 éjszakás Nyári pezsgés. Csobbanjon velünk a nyárba, felhőtlen kikapcsolódás, szolgáltatások széles köre, számtalan programlehetőség várja az egész nyáron.

már 109 900 Ft-tól
Nyári pezsgés utalvány (hétvége)

2 éjszakás Nyári pezsgés. Csobbanjon velünk a nyárba, felhőtlen kikapcsolódás, szolgáltatások széles köre, számtalan programlehetőség várja az egész nyáron.

már 129 900 Ft-tól
Romantikus utalvány

2 éjszakás romantika a Balatonon. Töltsön el szerelmével romantikus napokat, felhőtlen kikapcsolódás, szolgáltatások széles köre, számtalan programlehetőség várja az egész nyáron.